Trigoon

Schoolkamp

We gaan erop uit!

schoolkamp-4.jpg?>

Schoolkamp leerjaar 1 en 2

Aan het begin van het schooljaar voor klas 1 en 2 is er voor de onderbouw een gezellig driedaags kamp. Dit kamp is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en het nieuwe schooljaar goed te starten. Samen eten, op excursie, bosspellen en kampvuur maar ook bijvoorbeeld zwemmen en voetballen. Dit schoolkamp is bedoeld om plezier te maken en nieuwe klasgenoten te leren kennen. Het schoolkamp heeft een educatieve insteek. Helaas kon dit schooljaar het kamp niet doorgaan in verband met Covid-19. Daarvoor in de plaats hebben we gezellig introductiedagen gehad in en rondom school. 

Survivalkamp derdejaars leerlingen

In de derde klas komen de leerlingen allemaal in een nieuwe klas terecht. Om op een leuke manier kennis te maken met de nieuwe klasgenoten en mentor gaan de leerlingen aan het begin van het schooljaar drie dagen op kamp.

De activiteiten tijdens het kamp staan in het teken van survival. In de buitenlucht gaan de leerlingen tokkelen, klimmen, high rope, kratje stapelen etc. Er wordt ook veel aandacht besteed aan  samenwerken binnen de groep.
Naast deze sportieve activiteiten wordt er gezellig met elkaar gegeten en in de avonden wordt er een speciaal programma verzorgd met bijvoorbeeld een avondwandeling, bingo, film en spelletjes. De 3 dagen zijn intensief, maar zeker ook ontspannend en gezellig! Helaas kon het kamp voor leerjaar 3 dit schooljaar ook niet door gaan in verband met Covid-19 en hebben we daarvoor in de plaats gezellige introductiedagen gehad met verschillende activiteiten. 

schoolkamp-3.jpg?>